Firmaarrangementer

Firmaarrangementer

Hos LINDELY har vi mulighed for at tilbyde mange forskellige former for firmaarrangermenter i vores skønne og helt unikke omgivelser.

Vi kan som noget helt enestående tilbyde de skønneste faciliteter, beliggende lige midt i de smukkeste vinmarker i Danmark

Ønsker i at afholde firma arrangement eller andet event hos Lindely, så kontakt os endeligt. 

Kontakt os på +45 24274204 eller claus@lindely-vin.dk

Møde på LINDELY

På LINDELY kan vi tilbyde lækre lokaler til afholdelses af møder, hvor der er mulighed for at benytte moderne AV udstyr.

Vi kan ligeledes tilbyde forplejning, såsom morgenmad, brunch og frokost, samt kaffe, the og vand.

Så giv jeres medarbejdere eller kunder en unik og anderledes oplevelse, og afhold jeres næste møde i vores fantastiske omgivelser, og afslut eventuelt mødet med en vinsmagning.

 

Events

På LINDELY råder vi over nogle fantastiske omgivelser hvor der er masser af muligheder for at afholde spændende og anerledes firmaevents.

Via vores samarbejde med en af Danmarks dygtigste eventarrangører; EventC, har vi mulighed for at tilbyde nogle helt unikke og skræddersyede eventoplevelser på LINDELY.

Det kunne f.eks. være picnic koncert i vinmarken, firmafest i telt, vinsmagning med gourmetmenu, teambuilding, etc.. Eller book en eksklusiv vinsmagning i vores helt nye og lækre tasting room, med plads til op til 10 personer – ja det er kun fantasien der sætter grænsen.

Så kontakt os hvis I ønsker at høre mere om mulighederne for at afholde et firma event på LINDELY.

Er du fyldt 18 år?